Diverse
Home  -  Diverse

Lash lift

Wens je geen mascara meer of geen wimper extenstions? Dan is de Lash lift een goede oplossing. Met deze speciale techniek gaan we de natuurlijke wimpers krullen. Zo lijken je wimpers langer en krijg je ook een open blik. Resultaten blijven tot 8 weken.

Tijdens deze behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Daarna worden de wimpers met een speciale vloeistof over de pads heen geplaatst om zo een natuurlijke krul te geven. Om ze in vorm te houden, zullen de wimpers een speciale fixeergel krijgen. Iedere wimper wordt meegenomen. Je wimpers zullen optisch langer lijken en dat zonder enige vorm van mascara of extensions.

Resultaat

Na de behandeling zijn alle wimpers zeer mooi gekruld en dat op een natuurlijke wijze. Met deze techniek lijken je wimpers langer en krijg je een zeer open blik. De wimpers zelf hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je ook je mascara niet meer wenst te dragen, kan je ook je wimpers laten kleuren.

Met een Lash Lift kan je tot 8 weken van deze gekrulde wimpers genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je een douche neemt, gaat zwemmen of sporten. Deze behandeling kan tegen een stootje.

Het is wel aangeraden dat de wimpers in een goede toestand zijn en vooral gezond zijn op het moment van de toepassing. Ben je niet zeker? Vraag het ons vooraf!

 

Wimperextensen

Met wimperextensen worden losse wimpers aan je eigen wimpers gekleefd met een huidlijm. Op deze manier krijg je een vollere en langere reeks wimpers.

De behandeling duur ongeveer een uur. Eerst worden de onderste wimpers afgeplakt zodat ze niet in elkaar haken of verkleven met de bovenste wimpers. Daarna worden er 60 tot 80 wimpers per oog bij gekleefd.

Waar moet je op letten?

Het plaatsen van wimperextensen gebeurd niet zomaar. Er zijn toch een aantal regels die nageleefd moeten worden en waar we samen even alles overlopen:

  • Allergie tegen huidlijm kan optreden, daarom is het belangrijk alle allergieën eerst door te geven
  • Kies geen te lange wimpers, hou rekening mee dat de wimpers groeien en ze nog een tikkeltje langer kunnen worden. Samen kunnen we kijken naar de geschikte maat van wimpers
  • Heb je een bril? Dan nemen we best geen wimper met een te grote krul en ook best geen te lange wimper
  • We houden rekening met de draagkracht van je eigen wimpers. Zo zorgen we voor een natuurlijke look en zullen de wimpers ook mooi uitvallen

Je kan tussen de 6 tot 8 weken genieten van je wimperextensen. Wimpers wisselen namelijk tussen de 6 tot 8 weken waardoor ook je extensions uitgroeien. 

Na het plaatsen van je extensions, krijg je ook een wimperborsteltje. Deze helpt je je wimpers te kammen en in model te houden.