Cosmedical Pigmentation
Home  -  Cosmedical Pigmentation

Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij fijne naaldjes duizende microperforatie maken. Die perforaties stimuleren het aanmaken van fibroblasten(dit zijn bundwfeefsel cellen die cellagen en elastine produceren

Geschikt voor:

 • Hydrateren
 • Optimaliseren van de doorbloeding
 • fijne lijntjes doorbreken
 • Acnelitteken vervangen
 • Opspanen van de huid
 • Mooie glow

Voor wie?

Microneedling wordt zeer vaak gebruikt bij vrouwen die last hebben van een iets grauwe huid. Dit kan door teveel in de zon te gaan liggen of door het roken. Maar ook wanneer je last vertoont van rimpels of huid die ouder wordt, kan je deze techniek ondergaan om je huid wat op te frissen.

Deze behandeling en techniek wordt vooral geplaatst bij vrouwen vanaf 33 jaar. Daarvoor is de huid vaak nog strak en jong genoeg en heeft deze techniek weinig effect.

Je huid krijgt door de microneedling een mooie glow en zorgt voor een extra mooie uitstraling.

microneedling Gent

Plasma Fibroblast (lift)

Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Dit is een techniek zonder te snijden voor een permanente ooglid correctie of huidcorrectie. Deze behandeling is geschikt voor het verstrakken van de boven en onderste oogleden en het verstrakken van de verslapte huiddelen: neusplooi, kraaienpootjes etc.

De fibroblast is een behandeling die helpt om je een ooglift te geven zonder te hoeven snijden. Deze behandeling duurt slechts 30 minuten en daarna kan u gewoon uw dagelijkse taken verder opnemen.

Met een applicator worden met behulp van geïoniseerde gasmoleculen, een kleine vonk geproduceerd. Deze plasmaboog veroorzaakt een microverdamping binnenin je oppervlakkige huidlaag. De vezels die in het nog diepere huidoppervlak zitten, trekken zich samen en zorgen zo voor een verstrakking van de huid. Deze techniek is onmiddellijk zichtbaar.

Voor wie?

Iedereen die last heeft van verslapte oogleden, rimpels, acne littekens, grote poriën of andere littekens, kan hiervoor in aanmerking komen.

Wanneer je deze techniek laat uitvoeren, zal de huid licht gezwollen zijn en kan die ook wat branderig aanvoelen. Daarnaast zijn er ook kleine lichte bruine puntjes zichtbaar. Daarbovenop zullen er kleine korstjes ontstaan. Deze vallen er ook vanzelf weer af, we raden het krabben hier zeer sterk af. Deze procedure kan tot 7 dagen duren. Wie niet wenst dat deze puntjes zichtbaar zijn, kan ze veilig camoufleren met wat make up.

Enkele voordelen van deze behandeling:

 • Je hebt onmiddellijk resultaat
 • Het is vrijwel pijnloos
 • Je hebt geen littekens
 • Korte behandeling
 • Natuurlijke vorm van huidverstrakking
 • Precieze werking, geen huid verwijdering

Opgelet: Natuurlijke huidverslapping of veroudering blijft natuurlijk doorgaan. Het kan zijn dat je deze behandeling later zult moeten herplaatsen.

 

 

microneedling Gent

Full Lips

Het benadrukken van uitgesproken en volle lippen. Hierbij zorg ik voor nog meer accentuering door de juiste shaping en kleur aan te brengen. Uw lipcontour wordt eerst uitgetekend en ook de kleur wordt met oog voor detail gekozen.

Powder Brows / Ombré

De wenkbrauwen worden volledig ingeschaduwd met deze techniek van permanente make-up. Wordt op hele subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt gekleurd.

Eye Liner

Wij creëren met pigmentatie een lijntje zoals een oog potlood. Er is keuze uit verschillende kleuren en dikte van de lijn!

Lip Contour Gent

Lip Contour

Met oog voor detail kiezen wij jouw ideale lipkleur en pigmenteren die zo natuurlijk mogelijk!

microneedling Gent

Microblading

Microblading is eigenlijk hetzelfde principe als permanente make-up. Men gaat ook wenkbrauwhaartjes trachten te imiteren. Dit gebeurt handmatig met een ultra scherp mesje(blade), worden er kleine groefjes (sneetjes) in de huid aangebracht waar pigment(kleur) wordt ingebracht . Dit blijft gemiddeld 1 tot 5 jaar!